Diese Website verwendet Cookies zum optimalen Betrieb der Website.
Instellingen

Festlieger

Abmelden, warum ist das so wichtig?

De Compagnieshaven streeft ernaar om ligplaatsen betaalbaar en de service op een hoog niveau te houden. Dit kunnen we doen door plaatsen te delen zodat de faciliteiten op de haven optimaal en tegen relatief lage kosten gebruikt kunnen worden. In het woord delen zit het grootste belang. Onze haven wordt door 16.000 passanten per jaar bezocht. Deze passanten leveren een relevant aandeel in de omzetbijdrage. Hierdoor kunnen de prijzen voor de ligplaatshouders op een acceptabel niveau gehouden worden en zijn de tarieven voor ligplaatsen de laatste 10 jaar nauwelijks verhoogd.

Voor het behoud van de tarieven is het daarom belangrijk dat u zich afmeldt als uw box vrij komt voor een of meerdere nachten, zodat deze toegewezen kan worden aan een van de vele passanten die onze haven aandoen. Bij het afmelden kunt u ook aangeven wanneer u terugkomt. De havenmeesters zien erop toe dat uw ligplaats vrij is als u terugkomt. Er zijn natuurlijk ook passanten die er tussendoor glippen en ongevraagd uw box bezetten. Geef dat in dit geval zo snel mogelijk aan de havenmeesters door zodat zij dit direct kunnen oplossen.

Darum ist abmelden so wichtig!

Möchten Sie ihren Liegeplatz definitiv abmelden, nehmen Sie bitte Kontakt mit dem Hafenbüro auf. Hierdurch können wir den Grund der Kündigung inventarisieren und falls möglich unseren Service noch weiter verbessern.

 
 
 
 
 
 

Compagnieshaven Enkhuizen BV
Compagnieshaven 7
1601 ZA Enkhuizen
Niederlande

  ofni.[antispam].@compagnieshaven.nl

 +31(0)228 313 353

 

Öffnungszeiten:

Hafenbüro und Tankstelle

Montag – Freitag 08:00 – 18:00

Samstag und Sonntag 08:00 – 20:00