Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Ligplaatshouders

Afmelden waarom is dat belangrijk?

De Compagnieshaven streeft ernaar om ligplaatsen betaalbaar en de service op een hoog niveau te houden. Dit kunnen we doen door plaatsen te delen zodat de faciliteiten op de haven optimaal en tegen relatief lage kosten gebruikt kunnen worden. In het woord delen zit het grootste belang. Onze haven wordt door 16.000 passanten per jaar bezocht. Deze passanten leveren een relevant aandeel in de omzetbijdrage. Hierdoor kunnen de prijzen voor de ligplaatshouders op een acceptabel niveau gehouden worden en zijn de tarieven voor ligplaatsen de laatste 10 jaar nauwelijks verhoogd.

Voor het behoud van de tarieven is het daarom belangrijk dat u zich afmeldt als uw box vrij komt voor een of meerdere nachten, zodat deze toegewezen kan worden aan een van de vele passanten die onze haven aandoen. Bij het afmelden kunt u ook aangeven wanneer u terugkomt. De havenmeesters zien erop toe dat uw ligplaats vrij is als u terugkomt. Er zijn natuurlijk ook passanten die er tussendoor glippen en ongevraagd uw box bezetten. Geef dat in dit geval zo snel mogelijk aan de havenmeesters door zodat zij dit direct kunnen oplossen.

Daarom is afmelden belangrijk!

Wilt u uw ligplaats definitief opzeggen, dan kunt u contact opnemen met het havenkantoor. Zo kunnen wij de redenen van opzeggen inventariseren en dit zo mogelijk gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

 
 
 
 
 
20231010-logo-compagneshaven-enkhuizen
 

Compagnieshaven Enkhuizen BV
Compagnieshaven 7
1601 ZA Enkhuizen
Nederland
KvK nummer: 37093255

IBAN:NL31RABO0310042925 

  ofni.[antispam].@compagnieshaven.nl

 +31(0)228 313 353

 

Openingstijden:

havenkantoor en tankstation

Zondag – Donderdag        08:00 - 20:00

Vrijdag  & Zaterdag           08:00 - 20:00