Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Op de haven

boothuis-enkhuizen
icoon-boei

KNRM Enkhuizen

KNRM reddingstation Enkhuizen bevind zich aan het druk bevaren Krabbersgat direct verbonden met het IJsselmeer. Wij redden en helpen veel watersporters aan beide zijden van de dijk Enkhuizen-Lelystad.
ga naar de website

yinvoorclubhuis2-jpg
icon-zeilen-100

EWVA

Enkhuizer Watersport Vereniging 'Almere', of kortweg EWVA, heeft een rijke historie in de watersport. De vereniging is nog steeds levend, florerend en vernieuwend. Zin om zelf te zeilen, te leren zeilen of wil je meevaren? Bij EWVA kan dat allemaal.

connect-yachtbrokers
icon-ship-100.png

Connect Yachtbrokers

Uw boot verkopen via een makelaar met een unieke en uitgebreide aanpak? Connect Yachtbrokers neemt alle zorg uit handen die komt kijken bij het verkopen van uw boot. Wij vertellen u graag meer over onze succesvolle aanpak om uw boot te verkopen.
ga naar de website

renskib-png
icon-zeilen-100

Renskib

Koop online gemakkelijk alle producten die u nodig heeft om zelf uw zeilschip, motorjacht of sloep cosmetisch optimaal en duurzaam te onderhouden. U kunt samen met ons werken aan uw boot of ervoor kiezen de hele klus uit handen geven.

ga naar de website

joosten-png
icoon-op-de-haven

Joosten Watersport

Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen met een zeer ruime voorraad. De watersportwinkel is gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer.

brovo-png
icon-ship-100.png

Jacht Service Enkhuizen

Zij nemen u graag alle problemen uit handen, zodat u optimaal van uw jacht kunt genieten. Dieselmotoren, elektrische installaties, besturing etc. zij draaien hun hand er niet voor om.

mastenbar-site-compagnieshaven1-jpg
icoon-restaurant

Restaurant De Mastenbar

Restaurant De Mastenbar bevindt zich op het haventerrein. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het schitterende terras kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer. Voel je vrij om eens langs te komen voor een lekkere borrel, een goede lunch of uitgebreid diner.

harbour-markter-jpg
icoon-vis

The Harbour Market - your daily fresh shop

The Harbour Market biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw verblijf in de prachtige Compagnieshaven van Enkhuizen en natuurlijk van uw welverdiende vrije dagen/vakantie!


zeilschool-jpg
icon-zeilen-100

Zeilschool Zuiderzee

Zeilschool Zuiderzee is een kleine zeilschool die vanuit Enkhuizen hoogwaardige zeillessen verzorgt op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. De cursisten krijgen les van zeer ervaren instructeurs, die aandacht houden voor het plezier in zeilen, de watersport, de natuur en het één zijn met de elementen. Wij zijn een zeilschool voor voor iedereen, van beginners tot (ver)gevorderden. 

windkracht5-jpg
icoon-boei

Windkracht 5

De WINDKRACHT 5 vloot ligt voor u klaar op steiger A in de Compagnieshaven direct aan het IJsselmeer.
De nieuwste modellen, luxe uitgeruste, perfect onderhouden Bavaria zeiljachten van 32-41 ft.
Kom vrijblijvend langs op steiger A of bel 0031644188196

Kijk rond bij de Compagnieshaven

 
 
 
logo-compagnieshaven
 

Compagnieshaven Enkhuizen BV
Compagnieshaven 7
1601 ZA Enkhuizen
Nederland
KvK nummer: 37093255

  ofni.[antispam].@compagnieshaven.nl

 +31(0)228 313 353

 

Openingstijden:

havenkantoor en tankstation

Maandag – Vrijdag          08:00 - 16:00

Zaterdag  +  Zondag     10:00 - 12:00