Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Op de haven

boothuis-enkhuizen
icoon-boei

KNRM Enkhuizen

KNRM reddingstation Enkhuizen bevind zich aan het druk bevaren Krabbersgat direct verbonden met het IJsselmeer. Wij redden en helpen veel watersporters aan beide zijden van de dijk Enkhuizen-Lelystad.

yinvoorclubhuis2-jpg
icoon-zeilboot

EWVA

Enkhuizer Watersport Vereniging 'Almere', of kortweg EWVA, heeft een rijke historie in de watersport. De vereniging is nog steeds levend, florerend en vernieuwend. Zin om zelf te zeilen, te leren zeilen of wil je meevaren? Bij EWVA kan dat allemaal.

connect-yachtbrokers
icoon-schip

Connect Yachtbrokers

Uw boot verkopen via een makelaar met een unieke en uitgebreide aanpak? Connect Yachtbrokers neemt alle zorg uit handen die komt kijken bij het verkopen van uw boot. Wij vertellen u graag meer over onze succesvolle aanpak om uw boot te verkopen.

renskib-png
icoon-zeilboot

Renskib

Koop online gemakkelijk alle producten die u nodig heeft om zelf uw zeilschip, motorjacht of sloep cosmetisch optimaal en duurzaam te onderhouden. U kunt samen met ons werken aan uw boot of ervoor kiezen de hele klus uit handen geven.

joosten-png
icoon-op-de-haven

Joosten Watersport

Joosten Watersport is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen met een zeer ruime voorraad. De watersportwinkel is gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer.

brovo-png
icoon-schip

Jacht Service Enkhuizen

Zij nemen u graag alle problemen uit handen, zodat u optimaal van uw jacht kunt genieten. Dieselmotoren, elektrische installaties, besturing etc. zij draaien hun hand er niet voor om.

mastenbar-site-compagnieshaven1-jpg
icoon-restaurant

Restaurant De Mastenbar

Restaurant De Mastenbar bevindt zich op het haventerrein. Vanuit het restaurant maar ook vanaf het schitterende terras kijkt u uit over de drukste vaarroute van het IJsselmeer. Voel je vrij om eens langs te komen voor een lekkere borrel, een goede lunch of uitgebreid diner.

harbour-markter-jpg
icoon-vis

The Harbour Market - your daily fresh shop

The Harbour Market biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw verblijf in de prachtige Compagnieshaven van Enkhuizen en natuurlijk van uw welverdiende vrije dagen/vakantie!

zeilmakerij-jpg
icoon-schip

UK-de Vries Sails

UK-de Vries Sails op de Compagnieshaven wordt al enige jaren met veel enthousiasme gerund door André Kraakman en Feitze Visser. Zij zijn zelf gepassioneerde toer- en wedstrijdzeilers en kennen de praktijk goed. Interesse in hun zeilen en/of canvaswerk? Loop gerust bij de zeilmakerij binnen, zij staan u graag te woord.

windkracht5-jpg
icoon-boei

Windkracht 5

De WINDKRACHT 5 vloot ligt voor u klaar op steiger A in de Compagnieshaven direct aan het IJsselmeer.
De nieuwste modellen, luxe uitgeruste, perfect onderhouden Bavaria zeiljachten van 32-41 ft.
Kom vrijblijvend langs op steiger A of bel 0031644188196

Kijk rond bij de Compagnieshaven

logo-compagnieshaven
 

Compagnieshaven Enkhuizen BV
Compagnieshaven 7
1601 ZA Enkhuizen
Nederland
KvK nummer: 37093255

  ofni.[antispam].@compagnieshaven.nl

 +31(0)228 313 353

 

Openingstijden:

havenkantoor en tankstation

Maandag – Vrijdag 08:00 – 18:00

Zaterdag en Zondag 08:00 - 20.00